Merhabalar, Anadolu'nun İslamlaşma sürecinde önemli bir tarihsel aralığa tekabül eden ve İslam'ın ikinci koşusu olarak adlandırılan 11. ve 13. yüzyıl arasındaki dönemde cereyan eden olaylara dair okuma notlarını paylaştığımız blogumuza hoşgeldiniz.

22 Ağustos 2015 Cumartesi

2. Yıl Okumaları Başlıyor!

06:29 Posted by Bedri Münir No comments
Geçen yıl sonbahar döneminde başladığımız, notlarını ve okumalarımızı sitemizde paylaştığımız okuma grubumuz bu sene de devam ediyor. 

Yıl boyunca yaptığımız okuma metinlerinin listesini çıkarttığımızda hayli anlamlı metni tartıştığımız ve kayda değer nitelikte notlar çıkardığımızı gördük.

(Şu ana kadar ki okumaların listesi için: http://ikincikosu.blogspot.com.tr/2015/07/okuma-grubunun-su-gune-kadar-uzerinde.html)

Edindiğimiz bilgi ve yaptığımız tartışmalar bize oldukça olumlu katkılar sağladı. Umarız siteyi takip edenler de, ortaya koymaya çalıştığımız metinlerden istifade ederler. 

28 Ağustos Cuma bu dönemdeki ilk dersimizi yapacağız. Yer her zamanki gibi İDE Üsküdar olacak. Saat 19:00 gibi başlayacak program. 


Okuma grubumuz ilgili olan herkese açık olup ilk haftalar için Melamilik konusunda okumalar ve tartışmalar yapacağız. Talep gelmesi durumunda okuma metinlerini paylaşabiliriz. İlgilileri bekleriz.

İrt: ikincikosublog@gmail.com

0 yorum:

Yorum Gönder